The House of Beauty - laser therapies and more - Voor Vroumen én Mannen

SALT-A-PEEL
MACRODERMABRASIE MET ULTRASOON DERMAPHORESIS
DE ULTIEME BEHANDELING VOOR DE HUID

Een natuurlijk proces ter verbetering van
STRIEMEN
ACNE
LITTEKENS
RIMPELS

en andere HUIDONVOLMAAKTHEDEN


D E  T H E R A P I E

GELAAT6                                                                             GELAAT15

Welkom bij de next-generation micro-dermabrasie!
De Salt-A-Peel macrodermabrasie gecombineerd met Ultrasoon Dermaphoresis – het eerste volledig geïntegreerde huidvernieuwingsproces!

De nieuwste generatie micro-dermabrasie combineert een unieke macrodermabrasie op basis van natuurlijke zouten (Sodium Chloride) en een gepatenteerde ultrasoon massage (dermaphorese) als cosmetische procedure en wetenschappelijk onderbouwde methode voor huidverbetering en –vernieuwing.

SAP SKIN DRAWING

Zout-macrodermabrasie is een pijnloze behandeling waarbij zeer specifieke zouten als abrasief materiaal aan de hand van een speciaal ontwikkeld handstuk onder druk op de huid worden gestraald. Hierdoor wordt op een zeer efficiënte manier de bovenste hoornachtige laag (stratum corneum) verwijderd. Dode huidcellen worden verwijderd en er wordt er huidvernieuwingsproces ingezet. Eenzelfde zone wordt tot 3 maal behandeld in één sessie zodat de bovenste laag van de huid op een effectieve manier wordt weggenomen, zonder enige pijnervaring, zonder roodheid of zwelling.

Ultrasoon Dermaphorese is een korte en pijnloze behandeling waarbij een speciaal ontwikkeld masker met krachtige vitamines, voedende bestanddelen en anti-oxidanten aan een geoptimaliseerde frequentie de huid wordt ingemasseerd. De ultrasoon behandeling zorgt voor het indringen van de verschillende produkten tot op een welbepaalde diepte in de huidstructuren (tot 3 cm diep) waar ze bewezen hebben een gunstig effect te hebben op de cellen die essentieel zijn voor huidvernieuwing.
Wetenschappers hebben aangetoond dat de doorlaatbaarheid van de huid significant verhoogt door de geluidsgolven (3Mhz).

Na de gecombineerde behandeling worden een verzachtende spray en gel aangebracht. Indien de behandelde zone het gelaat is, wordt er tevens een dagcrème met hoge SPF faktor aangebracht ter bescherming van de huid.

R E S U L T A T E N

De combinatie van zuiver natuurlijk zout als abrasiemateriaal, de methode van positieve druk die wordt aangewend om de abrasie uit te voeren en de ultrasoon dermaphorese waarbij zeer krachtige actieve bestanddelen de huid worden ingemasseerd aan een zeer specifieke frequentie, maken de Salt-A-Peel tot een uniek huidvernieuwend en –verjongend programma.

Het programma van de gecombineerde methode zorgt voor zeer tevreden resultaten bij volgende huidonvolmaaktheden:

  • Striemen
  • Acné (actieve acné en acné littekens)
  • Diverse littekens
  • Fijne lijntjes en rimpels

Crow Feet

F A Q

HOE VAAK MAG IK EEN SALT-A-PEEL BEHANDELING ONDERGAAN?

Er moeten minstens 7 dagen tussen 2 behandelingen gelaten worden, dit om de huidregeneratie cyclus te respecteren.
Voor specifieke huidproblemen is het aangeraden om 1 maal per week of tweewekelijks een behandeling te laten uitvoeren.
Als algemene huidverbetering, -dieptereiniging en –verjonging voor de gezonde huid volstaat het om een Salt-A-Peel om de 6 weken te laten uitvoeren.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING?

Bij gelaatsbehandelingen duurt de ultrasoon dermaphorese massage een 5-tal minuten, de zout-macrodermabrasie duurt ongeveer 20 à 25 minuten.
Bij het behandelen van striemen of andere huidonvolmaaktheden op het lichaam is de tijdsduur afhankelijk van de oppervlakte van de te behandelen zone.

NA HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIE IK RESULTAAT?

De resultaten worden stelselmatig opgebouwd.

Afhankelijk van het type en de graad van het huidprobleem worden in het algemeen 5 tot 7 sessies gepland. Men ziet wel reeds na 1 behandeling een verbetering optreden.

Ook individuele Salt-A-Peel gelaatsbehandelingen zijn zeer efficiënt! Reeds na 1 behandeling ziet u een algemene huidverbetering: de huid ziet er gezonder, vitaler en jonger uit, een algemene en onmiddellijke opfrissing van het gelaat.

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

De sessies zijn volledig pijnloos.
De apparaten, methoden en produkten die tijdens het proces worden aangewend zijn speciaal ontwikkled door een medisch team en dermatologen en zijn volledig veilig.

ZIJN ER NEVENEFFECTEN?

Er is geen enkel neveneffect aan de Salt-A-Peel behandeling.
Door de methode van positieve druk, de produkten en het aangepaste protocol en bijhorende produkten worden de bovenste lagen van de epidermis verwijderd zonder enige roodheid of zwelling van de huid teweeg te brengen.
Bij gelaatsbehandelingen is het aangeraden om na de behandeling een aantal dagen een dagcrème met hoge SPF aan te brengen ter bescherming van de huid.
In ons instituut staan wij u graag met raad bij betreffende aangepaste verzorgingsprodukten.


VERVANGEN DEZE BEHANDELINGEN GELAATSVERZORGING?

In onze huidige maatschappij zijn we voortdurend onderhevig aan vele factoren die een negatieve invloed hebben op de huid. Denken we bijvoorbeeld aan luchtvervuiling en vrije radicalen, UV-stralen, stress, vermoeidheid, eetgewoontes, enz.
Daarnaast ondergaat de huid een natuurlijk verouderingsproces.
Het is aan te raden om de huid dagelijks goed te verzorgen aan de hand van een diepe reiniging en het gebruik van kwalitatief hoogstaande en aan uw huid aangepaste gelaatsverzorgingsprodukten. In ons instituut kunnen geven wij u graag advies over dagelijkse gelaatsverzorging.

Tevens beschikken over een gamma zeer kwalitatieve gelaatsverzorgingsprodukten voor verscheidene huidtypes en leeftijden, voor dag en nacht, voor haar en voor hem.

WENST U VERDERE INFORMATIE, EEN PRIJSLIJST OF EEN AFSPRAAK ?

Wij helpen u graag verder!
Stel niet uit, contacteer ons nu. Wie nu start heeft het snelst resultaat!

info@thehouseofbeauty.be
03/248 48 80

Openingsuren:

Wij ontvangen u graag na afspraak op volgende dagen:

MAANDAG tot en met DONDERDAG

ZATERDAG


TELEFONISCH ZIJN WIJ BEREIKBAAR  MAANDAG - VRIJDAG VAN 09.00 TOT 20.00U EN ZATERDAG VAN 09.00 TOT 17.00U