The House of Beauty - laser therapies and more - Voor Vroumen én Mannen

revolving non smoking

STOPPEN MET ROKEN MET LASER

revolving non smoking

Gefeliciteerd! U bent op weg een ex-roker te worden!

Niet gemakkelijk? Nooit was stoppen met roken zo eenvoudig.

Lasertherapie helpt u in zeer belangrijke mate bij uw beslissing.

Definitief stoppen met roken in 1 sessie KAN: met een efficiŽnte, veilige en pijnloze methode, succespercentage van +85%

Maak nu een afspraak bij de meest deskundige en ervaren praktijk

ROOKSTOP CENTER "THE HOUSE OF BEAUTY"

ANTWERPEN

GEEL

AALST

ALGEMENE TEL VOOR AFSPRAAK 03 248 48 80

;

IN DE KIJKER...ONS SUCCESVERHAAL BIJ "OOK GETEST OP MENSEN"

;

The House of Beauty werd geselecteerd om deel te nemen aan het onderzoek ivm stoppen met roken in het kader van het programma "Ook getest op mensen". Dhr. Verloo Rudolf†liet in onze praktijk de stoppen met roken met laser behandeling uitvoeren en werd nadien live†geÔnterviewd in de studio door Marcel Vanthilt.

De getuigenis van Dhr. Verloo was uiterst positief. Het interview vond plaats 70 dagen na de behandeling. Hij had sinds de behandeling†in onze praktijk†geen sigaret meer aangeraakt, en dit na 45 jaar gemiddeld 25 sigaretten per dag te hebben gerookt. Dhr. Verloo was bijzonder enthousiast over de rustige manier waarop hij had kunnen stoppen met roken, zonder stress of andere ontwenningsvereschijnselen." Na de behandeling voelde het lichamelijk†onmiddellijk aan alsof ik nooit gerookt had", aldus Dhr. Verloo.

10 maanden later namen we opnieuw contact op met Dhr. Verloo. Hij†bevestigde ons nog†steeds rookvrij te zijn en†geniet ondertussen van de vele voordelen van het niet-roken.

Schrijf binnenkort zelf je succesverhaal en maak vandaag nog een afspraak om te stoppen met roken!

textureVIA LASERtexture1

Dankzij onze jarenlange expertise en professionalisme hebben wij reeds duizenden rokers van hun verslaving kunnen afhelpen. De therapie wordt uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde therapeuten. Onze praktijk staat borg voor 100% kwaliteit en service

ZOMERACTIE 125EUR

*******************************************************************************************************

Ons tarief omvat Stoppen met Roken met Laser therapie

+ 6 maanden garantie

+ gratis longtest

*******************************************************************************************************

Een aantal ziekenfondsen voorziet in†een†forfaitaire tussenkomst voor de behandeling,†bvb Liberale Mutualiteiten, Vlaams en Neutraal Ziekenfonds en Bond Moyson. Het bedrag van de mogelijke terugbetaling is afhankelijk van†de betreffende†ziekenfondsen.

GRATIS BEHANDELING AAN HUIS

Het is ons doel om aan iedereen die wenst te stoppen met roken de mogelijkheid te bieden de juiste ondersteuning hiervoor te kunnen bekomen zodat wij op deze manier kunnen bijdragen aan een succesvolle rookstop.

Bepaalde omstandigheden kunnen ertoe leiden dat het voor u onmogelijk is om de behandeling in onze praktijk te laten uitvoeren. In zulke gevallen kan u de behandeling gratis bij u thuis laten uitvoeren. Aan-huis bezoeken zijn mogelijk in gans Vlaanderen.

STOPPEN MET ROKEN... ALGEMEEN

Jaarlijks proberen miljoenen mensen te stoppen met roken. Zonder hulpmiddel is het bijna onmogelijk om in de stoppoging te volharden. Dankzij lasertherapie wordt het mogelijk om op een aangename manier te stoppen met roken, zonder vervelende ontwenningsverschijnselen. Stoppen met roken was nooit zo eenvoudig!

Tijdens uw visite wordt u gedetailleerde informatie verstrekt omtrent de rookverslaving en uitraard de werking van de lasermethode.

De behandeling omvat eliminatie van ontwenningsverschijnselen, anti-stress en slapeloosheid, en tevens verminderen van eetlust om gewichtstoename te voorkomen.

In het algemeen volstaat 1 sessie om succesvol te stoppen met roken. Indien u toch nog een "moeilijk moment" zou ervaren na de eerste behandeling, bieden wij u gratis een herhalingssessie aan.

Indien gewenst wordt gratis een longtest uitgevoerd d.m.v. een spirometer, een apparaat dat de longfunctie meet. Bij het uitvoeren van de spirometrie blaast de patiŽnt in de spirometer. De patiŽnt ademt volledig in en blaast vervolgens met alle kracht alle lucht zo snel mogelijk in de spirometer. Hierdoor kan de "longleeftijd" worden bepaald.

DE THERAPIE STOPPEN MET ROKEN MET LASER

De Stoppen met Roken lasertherapie is gebaseerd op de eeuwenoude Oosterse acupunctuur-geneeskunde.

Doorheen het menselijk lichaam stromen een aantal energiebanen waarop zich een groot aantal drukpunten bevinden. Elk individueel drukpunt heeft een welbepaalde functie en geneeskundige waarde en kracht.

Het principe is vrij eenvoudig. Met de laser worden specifieke drukpunten behandeld die verantwoordelijk zijn voor de endorfine-huishouding van het lichaam. Endorfine is een hormoon dat wordt afgescheiden door de hersenen. Als men rookt stijgt het endorfine-gehalte in het lichaam en ervaart men een tijdelijk ďvoldaan gevoelĒ. Als men niet rookt daalt het endorfine-gehalte en begint de roker zich ongemakkelijk te voelen tot hij of zij opnieuw een sigaret opsteekt.

De laserbehandeling zet als het ware de endorfinespiegel opnieuw op nul. Het lichaam herwint de beginsituatie, alsof je nog nooit gerookt hebt.

Met andere woorden, door specifieke drukpunten te behandelen worden de chemische veranderingen die de nicotine in ons lichaam heeft veroorzaakt, omgekeerd en bent u onmiddellijk verlost van de nicotineverslaving!

RESULTATEN

Roken is gťťn aangeboren behoefte of verslaving en is daarom gelukkig zeer goed te behandelen. Ontelbare rokers zijn reeds gestopt met roken dankzij onze op acupunctuur gebaseerde laserbehandeling.

In onze praktijk wordt een slaagpercentage van meer dan 85% vastgesteld.

WAAROM KIEZEN VOOR DE LASER THERAPIE?

Stoppen met roken met laser therapie heeft vele voordelen:

 • Zťťr hoog slaagpercentage (+ 85%)
 • Onmiddellijk stoppen door ťťn sessie
 • Volledig pijnloos (geen naalden)
 • Volledig natuurlijke werkwijze (geen medicaties)
 • Een volledig veilige ťn moderne methode
 • Geen vervelende neveneffecten
 • De behandeling heeft eveneens een afremmende invloed op de eetlust zodat u geen gewichtstoename hoeft te vrezen - u ervaart dus geen behoefte om de verslaving "weg te eten"
 • Ontwenningsverschijnselen zoals bvb stress, prikkelbaarheid enz blijven uit. U kan stoppen op een zeer aangename manier, u blijft rustig en kalm.

  Algemene voordelen van stoppen met roken:

 • Sterk verminderde kans op bepaalde kankers (longkanker, keelkanker...)
 • Sterk verminderde kans op ernstige hart- en bloedvatenziekten
 • Veel betere gezondheid en conditie
 • Verbeterde bloedsomsloop
 • Verbeterd immuniteitssysteem tegen verkoudheden, griep en andere ziekten
 • Algemeen betere conditie en uithoudingsvermogen
 • Geen rokershoest of fluimen meer
 • Betere reuk- en smaakzin
 • Verbeterde bloeddruk
 • Meer energie en produktiviteit
 • Voor zwangere vrouwen verlaagd risico op miskraam of schade aan de gezondheid van de ongeboren baby
 • Roken kan schade toebrengen aan de gezondheid van de naasten in onze omgeving bvb onze kinderen

  En ook...

 • U bespaart veel geld
 • Roken heeft een negatieve invloed op het uiterlijk, als u stopt met roken gaat de huid er opnieuw frisser, levendiger en jonger uitzien
 • Niet-roken is het goede voorbeeld geven aan de kinderen
 • Niet-roken draagt bij tot meer zelfzekerheid
 • Niet-roken geeft u meer vrijheid en controle over uw leven

  VAAK GESTELDE VRAGEN

  • Hoeveel sessies heb ik nodig?

  In het algemeen volstaat 1 sessie om onmiddellijk van de rookverslaving verlost te zijn. Heeft u toch een ďmoeilijk momentĒ in de periode volgend op de sessie, kan u een bijkomende behandeling gratis laten uitvoeren. Dit kan bvb aangewezen zijn onder extreme emotionele of professionele omstandigheden

  • Zijn er neveneffecten?

  De stoppen-met-roken lasertherapie heeft geen vervelende neveneffecten. In tegenstelling, de therapie helpt u om de vervelende neveneffecten van het stoppen met roken te minimaliseren! Stress, zenuwen, prikkelbaarheid, enz worden onderdrukt dankzij de behandeling. De stoppen met roken laser therapie is volledig pijnloos en 100% veilig.

  • Verdere info of afspraak? Tel 03 248 48 80

  Wij ontvangen u graag na afspraak op volgende dagen: MAANDAG tot en met DONDERDAG†en†ZATERDAG

  †Telefonisch zijn we bereikbaar MAANDAG - VRIJDAG van 09.00 tot 20.00u en ZATERDAG van 10.00 tot 17.00U