The House of Beauty - laser therapies and more - Voor Vroumen én Mannen

P E R M A N E N T E   O N T H A R I N G   M E T  D I O D E L A S E R

   DE MEEST MEDISCHE, VEILIGE EN EFFICIENTE ONTHARINGSTECHNOLOGIE

NU MET PERMANENTE KORTING VOOR ALLE LICHAAMSZONES

ZOMERACTIE

TOT 50PERCENT
        

woman legsMAN TORSO

  
VROUW

NU

MANNU
WENKBRAUWEN

50 

25€WENKBRAUWEN50€25€
BOVENLIP50€25€HALS OF NEK50€25€
KIN50€25€BAARD100€50€
WANGEN EN ZIJKANTEN75€40€SNOR50€25€
GANSE GELAAT150€75€VINGERS OF TENEN75€40€
OKSELS100€50€OKSELS100€50€
BUIKLIJN50€25BORSTKAS15075
BIKINI (MODEL NAAR KEUZE)100-150€75€SCHOUDERS150€75€
TEPELHOF50€25€BUIK150€75€
VINGERS OF TENEN75€40€RUG 1/2 OF VOLLEDIG150-300€75-150€
BOVENARMEN OF ONDERARMEN150€75€BILLEN150€75€
KNIEEN5025BOVENARMEN OF ONDERARMEN15075
BOVENBENEN250125KNIEEN5025
ONDERBENEN200€100€BOVENBENEN300€150€
BILLEN15075ONDERBENEN250125
    

Tarieven gelden per sessie. Wij bieden ook  packages aan van 5 sessies aan het tarief van 4 sessies. Packages worden bij aanvang betaald. Tarieven voor ontharing van andere lichaamsdelen bespreken wij graag met u tijdens een eerste consultatie.

Wij ontvangen u graag op gratis consultatie waar indien gewenst een test-shot wordt uitgevoerd na analyse van uw huidtype en beharing.

Permanente ontharing, voor een toekomst zonder ongewenste haartjes!

Ongewenste haargroei kan nu zeer efficiënt en blijvend verwijderd worden op een betrouwbare en comfortabele manier met de uiterst doeltreffende en innovatieve Multidiode SLP Laser. In ons instituut hebben wij deze deze new-generation high-powered Diode laser geselecteerd voor permanente ontharing omdat u recht heeft op maximale efficiëntie, maximaal succes en maximale huidbescherming!

Om te begrijpen hoe de SLP Multidiodelaser werkt, is het belangrijk te weten hoe het haar groeit en hoe het haar kan verwijderd worden door middel van de Multidiode SLP laser.

HOE GROEIT HAAR?

haargroei

Het haar groeit vanuit de haarwortel, ook haarfollikel genoemd. Wat we boven op de huid zien is de haarpijl. Dit is het verhoornde produkt dat wordt aangemaakt door de haarwortel of follikel.
De haargroei is verschillend bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, etnische achtergrond, enz
Daarenboven verschilt de haargroei van de zone van het lichaam.
Ondanks deze verschillen heeft haargroei altijd drie ontwikkelingsfasen:

1. Actieve groei of anagene fase: van alle haren op het lichaam bevinden zich ongeveer 85% in deze fase. Tijdens deze fase is er pigment of melanine aanwezig rond de haarwortel.
2. Regressieve fase of catagene fase: periode van ongeveer 2 weken waarbij een actief haar overgaat in de rustfase. Het haar stopt met groeien. Ongeveer 4% van de haren verkeert in deze fase.
3. Rustfase of telogene fase: periode van ongeveer 6 weken en na deze periode zullen de haren spontaan uitvallen en start een nieuwe groeicyclus of actieve fase. Ongeveer 13% van de haren zijn in deze fase.

haren

HOE WERKT DE SLP MULTIDIODE DIODELASER?

De diodelaser werkt in op de pigmentatie of melanine in de haren en is dus meest actief in de anagene fase.

Het laserapparaat produceert een zeer hoog geconcentreerde lichtbundel van een welbepaalde golflengte die een optimale penetratie door de huid en een zeer hoge absorptie door de melanine in het haar garanderen. De lichtbundel wordt slechts een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en vernietigd.

De Multidiode SLP laser heeft verschillende spotsizes voor de kop (het handpiece) én een gepatenteerde scanner Multiscan.
De verschillende spotsizes laten toe om zeer nauwkeurig en efficiënt tewerk te gaan op zowel kleine oppervlakken (bvb wenkbrauwen) als grotere.
De multiscan Scanner is ideaal om grote oppervlakken zoals rug, schouders, benen enz te ontharen. Door het gebruik van de Multiscan worden telkens oppervlakken van 5cm2 behandeld zonder enig risiko dat een deel van deze oppervlakte niet behandeld werd! Dit is de enige scanner ter wereld met een grote spotsize en scanning oppervlakte , een geïntegreerd zafier koelingsysteem en mogelijkheid tot super lange pulsen. Deze geavanceerde en gepatenteerde technologie staat borg voor maximaal succes!

Om de huid maximaal te beschermen combineert de SLP laser gepatenteerde koelingsystemen die de huid vóór, tijdens en na de ontharing op zeer lage temperatuur koelen (circa 5 graden Celcius). De gepatenteerde koelingsystemen “FreezeTip” en “Sapphire cooling system by contact” bieden maximale bescherming voor de huid en verhogen het comfort van de patiënt. De gekoelde handpiece en Scanner geven een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperken in sterke mate de prikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.

De SLP Multidiode laser kan korte, middellange, lange en zeer lange pulsen zenden. Dit laat toe om verschillende fototypes (huidkleurtypes) efficiënt en zonder risico op (de)pigmentatie of andere neveneffecten te behandelen.

R E S U L T A T E N

De SLP Multidiode laser steunt op hoogstaande technologie:

  • lichtbundels van een welbepaalde golflengte die maximale absorptie door melanine in het haar waarborgen en tegelijkertijd minimale opname door de huid
  • gepatenteerde koelingssystemen die vóór, tijdens en na de behandeling de huid afkoelen en hierdoor een maximale bescherming van de opperhuid bieden

De combinatie van deze innovatieve en gepatenteerde technologiën maakt de SLP Multidiode laser tot een uiterst doeltreffend ontharingsapparaat met maximaal resultaat.

ontharen voor en na               ontharen voor en na 2

F A Q

WELKE LICHAAMSDELEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

Alle zones van het lichaam kunnen permanent onthaard worden!

WELKE HAARKLEUR EN HUIDSKLEUR KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

Donker haar op een blanke huid is het gemakkelijkst te behandelen. Hoewel blond haar moeilijker te behandelen is, zijn er in veel gevallen toch succesvolle behandelingen mogelijk. Wat huidskleur betreft, de SLP Multidiode laser heeft de mogelijkheid om lange tot zeer lange pulsen te zenden. Dit betekent dat niet enkel de blanke huid, maar ook donkerder huidtypes succesvol en zonder risiko op hypo- of hyperpigmentatie kunnen behandeld worden. Uitzondering zijn negroïde huidtypes.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING?

De behandelingsduur is afhankelijk van de te behandelen zone. Enkele voorbeelden: bovenlip – 5 min, bikinilijn – 20 tot 25 min, oksels – 15 tot 20 min, rug – 60 tot 80 min

HOE VOELT DE BEHANDELING AAN?

De SLP Multidiode laser is uitgerust met een koelingsysteem dat vóór, tijdens en na de behandeling de huid koelt. Hierdoor worden eventuele gewaarwordingen van prikkelingen veroorzaakt door de opwarming van de haarwortel tot een minimum herleid.
Bovendien gebruikt het laserapparaat een zeer selectieve lichtbundel met een optimale penetratie door de huid en een zeer hoge absorptie door de melanine in het haar. De huid wordt hierdoor maximaal beschermd!
In het algemeen wordt het warmtegevoel zeer goed verdragen. Het warmtegevoel verdwijnt spontaan na 15 min.

AANTAL SESSIES?

Enkel de haren die zich in de groeifase bevinden kunnen definitief verwijderd worden. De haren die nog in rustfase zijn zullen behandeld worden wanneer ze opnieuw in groeifase komen. Meerdere sessies zijn dus nodig vooraleer het gewenste resultaat wordt bekomen.

VOORAF?

De haartjes van de te behandelen zone moeten de huidoppervlakte raken. Dit betekent dat u een 5-tal weken vóór de behandeling dient te stoppen met waxen/harsen of epilatie met een pincet. Wel mag u tot de dag vóór de behandeling de zone scheren of bijknippen met een schaartje, immers, de haartjes blijven op deze manier zichtbaar en tot aan de huidoppervlakte. (Voor de ontharing van een mannenbaard raden wij u aan u vlak voor de sessie zo glad mogelijk te scheren.)
Voorts is het aangeraden om een 3-tal weken vóór de behandeling de te behandelen zone zo weinig mogelijk aan de zon bloot te stellen of een hoge beschermingsfaktor te gebruiken om te vermijden dat de huid te veel gebruind is.

NADIEN?

De haartjes die getroffen werden door de laserenergie zullen onder invloed hiervan overgaan van groeifase naar uitstotingsfase. De haartjes gaan los liggen in het haarzakje en verdwijnen progressief in de 2 weken volgend op de behandeling.

NAZORG?

Na de behandeling is het aan te raden de behandelde zone tijdens een 2-tal weken zo weing mogelijk aan de zon bloot te stellen ofwel een zeer hoge beschermingsfaktor aan te brengen op deze zone.
Verder is het aan te raden om de behandelde zone een 5-tal dagen met een verzachtende en kalmerende crème in te smeren.

WENST U VERDERE INFORMATIE, EEN PRIJSLIJST OF EEN AFSPRAAK ?

Wij helpen u graag verder!
Stel niet uit, contacteer ons nu. Wie nu start heeft het snelst resultaat!

info@thehouseofbeauty.be

03/248 48 80

Openingsuren:

Wij ontvangen u graag na afspraak op volgende dagen:

MAANDAG tot en met DONDERDAG

ZATERDAG

TELEFONISCH ZIJN WIJ BEREIKBAAR  MAANDAG - VRIJDAG VAN 09.00 TOT 20.00U EN ZATERDAG VAN 09.00 TOT 17.00U