The House of Beauty - laser therapies and more - Voor Vroumen én Mannen

D E   T H E R A P I E

bodybodybodybody

Om de natuurlijke schoonheid van een mooi gevormd lichaam te herwinnen!

In ons instituut maken wij gebruik van de meest vernieuwende en uiterst efficiënte behandelingsmethode om het probleem van cellulitis aan te pakken: de Tri-Active methode. Deze unieke, aangename, relaxerende en uiterst doeltreffende anti-cellulitistherapie beantwoordt succesvol aan de fysieke en esthetische behoeften van het lichaam.

Tri-Active is een revolutionaire, niet-chirurgische en volledig veilige technologie die gebruik maakt van een combinatie van drie methodes om het natuurlijke evenwicht van de huid, zowel opperhuid als onderhuids, te herstellen. Het probleem van cellulitis, de zogenaamde “sinaasappelhuid”, wordt op een zeer doeltreffende en volledig pijnloze manier verholpen door een drievoudige werkingsmethode: dermodynamische massage, cryotherapie en intensieve, diepgaande laserstimulatie. Bovendien hebben de sessies een afslankend en modellerend effect en wordt de huid duidelijk voelbaar en zichtbaar gladder, strakker, soepeler en zachter.

De behandelingen zijn ook in sterke mate aangewezen in combinatie met liposuctie, zowel pre- als postoperatief. Pre-operatief is de behandeling een ideale voorbereiding op liposuctie en verhoogt het succespercentage. Postoperatief herstelt de behandeling de elasticiteit, strakheid, soepelheid en gladheid van de huid en bevordert modellering en verdere afslanking.


C E L L U L I T I S   E N   D E R M O D Y N A M I S C H E   M A S S A G E M E T H O D E

massage
De intensieve massage en laserstimulatie dringen door tot in de onderhuidse weefsels en bevorderen de afdrijving van toxische afvalstoffen, oedeemophopingen (waterophopingen) en overtollig vet en verbeteren de zuurstoftoevoer naar de weefsels. Hierdoor wordt de huid opnieuw gladder, jonger en zachter.

MASSAGE Een indringende massage stimuleert lymfedrainage en defibroseert de onderhuidse verhardingen waardoor de elasticiteit en flexibiliteit van de huid op sensationele wijze verbeteren, zowel voelbaar als zichtbaar

COOLING Cryotherapie helpt vochtophopingen te reduceren en in combinatie met laser, de vasculaire doorstroming te stimuleren

LASERSTIMULATIE De werking van laserstralen stimuleert de microcirculatie en voedingstoestand van de cellen en verhoogt het vochtafdrijvende vermogen van de lymfen


R E S U L T A T E N

De Tri-Active anti-cellulitisherapie levert duidelijk aantoonbare positieve resultaten en beantwoordt succesvol aan de fysieke en esthetische behoeften van het lichaam.
Sensationele resultaten zijn te danken aan de state-of-the-art technologie van de Tri-Active apparatuur en de specifieke behandelingsmethodes die werden ontwikkeld door wetenschappelijke research-teams.

De meervoudige methode zorgt voor zeer tevreden resultaten:

  • elimineren van cellulitis
  • reduceren van overtollige vetmassa’s
  • algemeen afslankend en modellerend effect
  • verhoogt elasticiteit van de huid
  • verlichten van zware benen
  • verbetert aanzienlijk gladheid, soepelheid en strakheid van de huid
  • ondersteunende behandeling vóór en na liposuctie
  • verzachten van littekenweefsels

F A Q

WAT IS CELLULITIS?

Cellulitis wordt gekenmerkt door een proces van verharding in het onderhuidse vetweefsel. Door allerhande oorzaken treedt er een verslechtering op van de microcirculatie tussen de adipocyten (vetcellen) en de haarvaatjes.
Er ontstaan vochtophopingen en een woekering van vezels tussen de verschillende structuren, de haarvaatjes worden samengedrukt, de microcirculatie stagneert met als gevolg, het vocht wordt opgehouden, de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen wordt bemoeilijkt.
De onderhuidse structuur verandert, wat resulteert in de gekende “sinaasappelhuid”.
Genetische voorbestemming, hormonale invloeden, slechte voedingsgewoonten, stress, stoornis in de vochthuishouding, gebrek aan beweging zijn enkele van de mogelijke oorzaken.
Vaak wordt ten onrechte gedacht dat cellulitis een gevolg is van overgewicht, maar dit is niet zo! Cellulitis komt zowel voor bij slanken als niet slanken, bij jong en oud!
Wel is het zo dat het voornamelijk vrouwen zijn die met dit probleem kampen en dat heeft te maken met de onderhuidse structuur van de vrouw die sterk verschilt met die van de man.
Bij de gemiddelde man ligt het vetpercentage tussen de 10 à 15 %, bij de gemiddelde vrouw varieert dit tussen 20 à 25 %.
Er zijn ook typische plaatsen die voorbestemd zijn om cellulitis te ontwikkelen. We denken dan voornamelijk aan buik, heupen, buiten en binnenkant van de dijen, knieën en de achterzijde van de armen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN MAG IK PER WEEK ONDERGAAN?

De ideale frequentie tijdens een kuur is 2 behandelingen per week, en kan worden opgevoerd tot maximaal 3 sessies per week. Een hogere frequentie levert geen snellere resultaten op.

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING?

Een behandeling duurt ongeveer 45 tot 50 minuten. De sessies verlopen volgens een vooropgesteld protocol om optimale resultaten te bekomen. De specifieke probleemzones worden in het bijzonder aangepakt en daarbuiten wordt er ook tijd besteed aan andere zones om de algemene microcirculatie en drainage te bevorderen.

NA HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIE IK RESULTAAT?

In het algemeen ziet men na 5 à 6 sessies al duidelijke veranderingen. Het aantal aan te raden sessies voor een zeer mooi resultaat varieert tussen 10 à 15 behandelingen, afhankelijk van onder andere vorm en graad van cellulitis.

IS DE BEHANDELING PIJNLIJK?

De dermodynamische methode is volledig pijnloos en voelt als een diepe, weldoende massage aan. De sessies zijn relaxerend en geven extra kracht en energie. Mensen die last hebben van zware benen ervaren een onmiddellijke verlichting en ontzwelling van de benen na de sessie.

VERVANGEN DEZE BEHANDELINGEN LICHAAMSBEWEGING?

De mogelijke oorzaken van cellulitis zijn onder andere een gebrek aan lichaamsbeweging, verkeerde houding (bvb zittend of staand beroep), slechte voedingsgewoontes, hormonale invloeden, genetische voorbestemming, stress, stoornis in de vochthuishouding, roken enz.
Het is aangeraden om steeds voldoende lichaamsbeweging te nemen, gezonde voedingsgewoontes aan te nemen, regelmatig te ontstressen, enz. In de meeste gevallen zal dit tot betere resultaten leiden.

ZAL IK GEWICHT VERLIEZEN?

Alhoewel dermodynamische massage geen vermageringsmethode is, wordt er in het algemeen wel een gewichtsverlies vastgesteld en een afname in omtrek (bvb dijomtrek).


WAT IS HET VERSCHIL MET LIPOSUCTIE EN MOGEN DE BEHANDELINGEN GECOMBINEERD WORDEN MET LIPOSUCTIE?

In tegenstelling tot liposuctie is dermodynamische massage een niet-chirurgische methode.
Mensen met veel overtollig vet kiezen soms voor liposuctie om een onmiddellijk vetverlies te hebben. Liposuctie pakt echter het “sinaasappelhuid-effect” niet aan en heeft evenmin een positief effect op de gladheid, strakheid of elasticiteit van de huid. Daarom wordt er vaak gekozen voor een combinatie van beide methodes. Vóór de liposuctie zijn de dermodynamische behandelingen een ideale voorbereiding op de ingreep (defibrosering), postoperatief hebben de dermodynamische behandelingen een modellerend en verder afslankend effect, en verbeteren de gladheid, strakheid en elasticiteit van de huid.


WENST U VERDERE INFORMATIE, EEN PRIJSLIJST OF EEN AFSPRAAK ?

Wij helpen u graag verder!
Stel niet uit, contacteer ons nu. Wie nu start heeft het snelst resultaat!

info@thehouseofbeauty.be
 03/248 48 80 

Openingsuren:

Wij ontvangen u graag na afspraak op volgende dagen:

MAANDAG tot en met DONDERDAG

ZATERDAG


TELEFONISCH ZIJN WIJ BEREIKBAAR  MAANDAG - VRIJDAG VAN 09.00 TOT 20.00U EN ZATERDAG VAN 09.00 TOT 17.00U