The House of Beauty - laser therapies and more - Voor Vroumen én Mannen

F A C I A L   R E M O D E L L I N G... D E    T H E R A P I E

FREM gelaat18                                                FREM gelaat1                                                 FREM gelaat21

Voor een rimpelloze en acné(littekens) vrije toekomst!

De jongste jaren zijn er verschillende methoden ontwikkeld op het vlak van anti-rimpel behandelingen. Vele studies en wetenschappelijk onderzoek hebben uitgewezen dat het gebruik van de niet-ablatieve high powered SLP Multidiodelaser uitstekende en efficiënte resultaten oplevert in de bestrijding van rimpels en acné (littekens). Een unieke gelaatsverjongings- en huidverbeteringsmethode voor haar én hem. Bovendien zijn de behandelingen pijnloos, zonder beschadiging van de huid of herstelperiode en zonder risiko op hypo- of hyperpigmentatie.

Deze technologie biedt een uiterst doeltreffende methode voor huidverjonging door rimpelverwijdering en –vervaging en geeft spectaluraire resultaten op het gebied van acné(littekens). Bovendien verbetert de structuur van de huid: verwijde poriën worden opnieuw kleiner en de huid ziet er opnieuw gerevitaliseerd uit.

Naarmate we ouder worden, worden de epidermis (opperhuid) en de oppervlakkige collagene lagen onderhuids dunner. Bovendien neemt ook de produktie van elastine af en gaan de collagene vezels aan gelijkmatigheid inboeten.
De niet ablatieve Facial Remodelling met de SLP diodelaser is een proces waarbij de huid op een zachte manier wordt opgewarmd om de produktie van collagene vezels (dit is de structuur waarop de huid gebaseerd is) te stimuleren. Hierdoor worden de patronen van de elastische collagene vezels verbeterd, een nieuwe extracellulaire matrix wordt gecreëerd en de opperhuid en lederhuid worden opnieuw steviger en dikker.
Resultaat: de huidstructuur wordt duidelijk zichtbaar verbeterd, rimpels en acné(littekens) verdwijnen of vervagen in sterke mate.

Het triple pulse systeem werd ontwikkeld voor de toepassing van zeer adequate dosisen laserpulsen van een heel specifieke golflengte waarbij grote warmte accumulatie wordt vermeden en die een maximale en effectieve absorptie door de huid als gevolg hebben.

Tijdens de behandeling wordt een klein kopstuk gehanteerd. Dit laat toe om rechtstreeks en adequaat de rimpels of acnë(littekens) te behandelen. Door het triple pulse systeem worden telkens 3 opeenvolgende pulsen van zeer korte duur (fracties van seconden) naar eenzelfde plek gezonden. De rimpels of acnélittekens worden over de ganse lengte en oppervlakte behandeld. Een zone van ongeveer 3cm rond de rimpel of acné(littekens) wordt behandeld voor maximaal succes.
Het is mogelijk om een gedeeltelijke / lokale behandeling te laten uitvoeren (bvb bovenlip, oogcontour, voorhoofd,...) of het gehele gelaat.

R E S U L T A T E N

De niet-ablatieve facial remodelling met de SLP high powered diodelaser is een uiterst efficiënte en veilige anti-rimpel en anti-acné(littekens) methode! Zonder pijn, zonder herstelperiode, zonder enig risiko op neveneffecten!

De therapie geeft schitterende resultaten op meerdere vlakken:

  • Rimpels verdwijnen of vervagen sterk
  • Acné(littekens) verdwijnen of vervagen sterk
  • Verwijde poriën worden opnieuw kleiner
  • De huid wordt opnieuw steviger
  • De huid ziet er opnieuw jong en gerevitaliseerd uit


F O T O G A L E R I J V O O R – N A

entire facial remodelling slp before entire facial remodelling slp after

face 1

FREM ACNE

F A Q

HOE LANG DUURT EEN SESSIE?

De zones worden 2 keer behandeld. Een sessie van het ganse gelaat duurt ongeveer 20 min, indien bvb enkel de oogcontour of de bovenlip wordt behandeld, duurt dit slechts enkele minuten.

HOE VOELT DE BEHANDELING AAN?

De behandeling is pijnloos. Het is mogelijk enige warmteprikkel te ervaren. De behandelingen zijn zeer goed verdraagbaar.

AANTAL SESSIES?

Voor optimale resultaten voor facial remodelling worden 6 sessies aangeraden, telkens met een tussentijd van 2 weken.
Voor acnébehandelingen volstaan vaak 2 tot 3 sessies!

NAZORG?

Vlak na de behandeling wordt een kalmerende crème aangebracht. Ook de dagen nadien mag u een gelijkaardige crème aanbrengen.

NEVENEFFECTEN?

Één van de voordelen van de hoogstaande technologie van de SLP is dat er geen neveneffecten zijn. De huid blijft intact, er is geen herstelperiode, geen pijn, geen hyper- of hypopigmentatie.

WENST U VERDERE INFORMATIE, EEN PRIJSLIJST OF EEN AFSPRAAK ?

Wij helpen u graag verder!
Stel niet uit, contacteer ons nu. Wie nu start heeft het snelst resultaat!

info@thehouseofbeauty.be
03/248 48 80

Openingsuren:

Wij ontvangen u graag na afspraak op volgende dagen:

MAANDAG tot en met DONDERDAG

ZATERDAG


TELEFONISCH ZIJN WIJ BEREIKBAAR MAANDAG -  VRIJDAG VAN 09.00 TOT 20.00U EN ZATERDAG VAN 09.00 TOT 17.00U