The House of Beauty - laser therapies and more - Voor Vroumen én Mannen

D E P E E L I N G

flyer

Voor een fris, rein en vitaler gelaat!
Zeg vaarwel tegen acné of commedonen!

De Bio-Phyto kruidenpeeling is een uiterst efficiënte oplossing voor een groot gamma van huidproblemen. Deze peeling is een dieptereiniging die uitsluitend uit zuiver natuurlijke bestanddelen bestaat.
De samenstelling en de methode werden ontwikkeld door een zeer vooraanstaand plastisch chirurg-dermatoloog in samenwerking met andere dermatologen.

Als voorbereiding op de peeling wordt de huid eerst gereinigd met o.a. AHA zeep en vervolgens wordt er een vluchtige lotion op het gelaat aangebracht die de penetratie van de peeling bevordert. De kruidenpeeling wordt dan op het gelaat aangebracht. Onmiddellijk voelt men de krachtige werking van de actieve bestanddelen. De duur van de peeling is afhankelijk van het huidtype. Na het verwijderen van de peeling wordt een kalmerend masker aangebracht. Na een kwartiertje wordt het masker verwijderd en wordt de huid opnieuw gereinigd. Daarna wordt een hydraterend en opbouwend serum aangebracht en met beautyglobes ingemasseerd. Deze massage voelt aangenaam aan, kalmeert de huid en bevordert de penetratie van het serum. Hierna wordt een aangepaste gelaatscrème ingemasseerd.

De Bio Phyto peeling beschadigt de huid niet en is dé oplossing voor een grote verscheidenheid van huidproblemen. Deze aangename behandeling combineert 6 acties in 1!

D E   W E R K I N G

De 6-voudige werking van de Bio-Phyto kruidenpeeling:

 • “Peelt” de huid, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd (dmv. Beta-Alpha zuur, kristallen en mineralen)
 • Heeft een sterk anti-bacteriele werking (dmv. Propolis, eik-, eucalyptus- en calendula bestanddelen)
 • Verkleint de poriën en verkoelt de huid (dmv. Hamamelis extract, munt)
 • Stimuleert de bloedsomloop (dmv. Chilipeper olie, mosterdextract)
 • Kalmeert de huid en versnelt de genezing van de huid (dmv. Mimosa extract en allantoine)
 • Bevat een complex van vitaminen: Vitamine A om de huidstructuur en celvernieuwing te stimuleren, Vitamine E tegen vrije radicalen, Vitamine B complex om de algemene conditie van de huid te bevorderen

De verscheidenheid van deze acties vormt de peeling tot één van de meest aantrekkelijke behandelingen voor allerlei huidproblemen. Ook voor gezonde huidtypes is deze natuurlijke peeling een echte aanrader.

I N   H E T   B I J Z O N D E R   A A N B E V O L E N   B I J:

 • Vette en acné huid: desinfecteert de huid, doodt de bacteriën onderhuids die acné veroorzaken, bevordert de bloedsomloop, veroorzaakt een peeling, kalmeert en verkleint de poriën
 • Seboree huid: vooral door de werking van de vitaminen complexen
 • Schrale huid zonder tonus: stimuleert de bloedsomsloop en zorgt voor een hogere zuurstofaanvoer en hierdoor tevens een verbetering van de tonus
 • Couperose huid: gelijke verspreiding als gevolg van doorbloeding en verfijning van de poriën
 • Rokershuid: geeft de huid een “coup d’éclat”, een gezonde, frisse en vitalere uitstraling
 • Normale, gezonde huid: De huid van het gelaat is vetter en delicater dan de overige lichaamshuid en dient dus vaker en grondiger gereinigd te worden. Bovendien staat het gelaat voortdurend bloot aan schadelijke effecten van de omgeving zoals koude, wind, warmte, droogte, zon, vrije radicalen, enz. De gelaatshuid verdient dus onze bijzondere aandacht: naast een dagelijkse verzorging heeft de huid van het gelaat veel baat bij een regelmatige “extra” verzorging. De 100% natuurlijke Bio-Phyto peeling is een ideale dieptereiniging die ervoor zorgt dat de huid steeds fris, gaaf en rein is.

flesjes

F A Q

HOE VAAK IS HET AANGEWEZEN OM EEN BIO-PHYTO PEELING TE ONDERGAAN?

De aangeraden frequentie hangt in sterke mate af van het huidtype.
Voor gezonde huidtypes volstaat een dieptereiniging om de 4 à 6 weken.
Bij specifieke huidproblemen, bvb actieve acné, is het vaak aan te raden om aanvankelijk te starten met een soort mini-kuur. Het is dan mogelijk om bvb enkele peelings op wekelijkse basis te plannen, om daarna over te gaan op een maandelijkse dieptereiniging.

ZIJN ER NEVENEFFECTEN?

Helemaal niet. Vlak na de peeling ziet de huid er rein, fris en stralend uit. U heeft onmiddellijk een stralend resultaat!
Vaak worden peelings overdag uitgevoerd als men er ’s avonds goed wil uitzien!

MAG IK NA DE PEELING IN DE ZON?

Absoluut!

HOE LANG DUURT EEN BEHANDELING?

De peeling, met reinigingen en kalmerend masker inbegrepen, duurt ongeveer 1 uur.

WENST U VERDERE INFORMATIE, EEN PRIJSLIJST OF EEN AFSPRAAK?

Wij helpen u graag verder!
Stel niet uit, contacteer ons nu. Wie nu start heeft het snelst resultaat!

info@thehouseofbeauty.be
03/248 48 80

Wij ontvangen u graag na afspraak op volgende dagen:

MAANDAG tot en met DONDERDAG

ZATERDAG


TELEFONISCH ZIJN WIJ BEREIKBAAR  MAANDAG - VRIJDAG VAN 09.00 TOT 20.00U EN ZATERDAG VAN 09.00 TOT 17.00U